• FORMULAR KOMUNIKIMI

  Për dërgimin e listës së çmimeve, plotësoni më poshtë të dhënat tuaja. Një përfaqësuesi jonë do të kontaktoj me ju, sa më shpejt e mundur.
  Ose kontaktoni Tel. +355693338330

  Emër Mbiemër (* e domosdoshme)

  Telefoni (* e domosdoshme)

  Email (* e domosdoshme)

  Interesohem si:    EKSPOZUES     VIZITOR    

  Mesazhi:

  Plotësimi i formularit NUK është e detyrueshme në asnjë lloj mënyre.Të dhënat tuaja NUK janë të disponueshme për persona të tretë.

PJESËMARRËS 2017

– | –AGATSAS S.A.
Steel Constructions, Composite structures, Special steel structures, Energy Project
GREECE

– | –AHF shpk
Import-eksport, tregtim me shumice e pakice i aksesoreve te mobilierise
SHQIPERIA

– | –AIRBLOCK ALBANIA SHPK
Kompresor & pajisje ajri gjithcka ju nevojitet lidhue me ajrin e presuar
SHQIPERIA

– | –ALART sh.p.k.
Prodhim dhe tregtim, Fibropenobeton, Polistirolfibropenobeton, Dekorime 3d, Gur dekorativ
SHQIPERIA

– | –ALB-COLOR shpk. 
Tregeti me shumice dhe pakice e bojrave dhe e fasadave
SHQIPERIA

– | –ALBSAFETY Sh.p.k.
Tr0egeti veshje pune & paisje te sigurimit teknik
SHQIPERIA

– | –AL-NOBEL sh.p.k.
Sisteme ngrohje-ftohjf, Panele e diellore
SHQIPERIA

– | –ARCO AL
Tregtim bojerash me shumice dhe pakice dhe sherbime profesionale lyerje
SHQIPERIA

– | –ATHANOR Consorzio Stabile
Public Works And Engineering Consultants
ITALY

– | –BLUE FILTER AL
Import, shitje shumice pakice sisteme trajtimi filtrimi uji industri biznese familje
SHQIPERIA

– | –DAYLUX sh.p.k.
Professional Paints
SHQIPERIA

– | –DELTA GROUP (Deutschcolor, Delta Home, Thermoswiss, Dast, Delta)
Delta Group është prezente në treg që prej vitit 1996 dhe nën ombrellën e saj janë kompanitë tashmë shumë të njohura për tregun vendas dhe atë ndërkombëtar ne fushen e ndertimit dhe arredimit te ambjenteve tuaja, si DeltaHome, Deutschcolor, Thermoswiss, DAST dhe Delta.
SHQIPERIA

– | – DUROSTICK SA
340 Top quality building materials, waterproofing, decorating, paints, epoxy.
SHQIPERIA

– | –ELIO KLIMA
Panele Diellore, Sisteme Kondicionimi
SHQIPERIA

– | –ELVAL COLOUR SA
Elval Colour S.A. produces and sells an extensive range of coated aluminium products for the building envelope with LDPE, FR, and A2 core.
GREECE

– | –FF IMOBILIARE
Imobiliare
SHQIPERIA

– | –GERMAN PLAST SH.P.K.
Pabrike «Egypavete» Ujit
KOSOVA

– | –GRANITIS SH.P.K
Materiale ndertimi, Professional Building Products
SHQIPERIA

– | –HEINZE SH.P.K
Componente të plastikës për ndërtimtari, elektroteknikë, konsumë dhe sanitarië
KOSOVA

– | –DELLA PROFESSIONAL COLOR SHPK
Colors
SHQIPERIA

– | –“HELIOLOUSTO” – KARAGIANNIS M.
Solar heaters factory
GREECE

– | –I.XH.E.M sh.p.k
Ndertime me elemente betoni te parafabrikuar dhe te paranderur
SHQIPERIA

– | –KAMARIDIS GLOBAL WIRE SA
Fletë Llamarine Te Perpunuar – Panele Sanduiç Poliuretani (Pur – Pir – Rockwool) – Tela Te Xinguar – Tela Te Zi – Gozhda – Shirita Te Xinguar – Seksionet Z + C.
SHQIPERIA

– | –KLIMATEKNIKA Sh.p.k.
GENERAL FUJITSU, Airconditioning & Ventilation Systems
SHQIPERIA

– | –KONTIHIDROPLAST
Fabrika per prodhimin e tubave
FYROM

– | –LINDNER ALBANIA
Grupi Lindner është kompani lider në Europë për punimet e brendshme dhe interierin, ndërtimin e fasadave dhe izolimin inxhinierik me nje eksperiencë 50 vjecare në projektimin, zhvillimin dhe zbatimin e projekteve individuale me cilësi të lartë dhe zgjidhje innovative.
SHQIPERIA

– | –LLUMAR ALBANIA
Filma profesionale per: Mbrojtje nga dielli per fasada xhami; filma sigurie kunder thyerjes, vjedhjes, vandalizmit, filma per veshje makinash.
SHQIPERIA

– | –M&M TOPUZI KONSTRUKSIONE METALIKE
Konstruksione Metalike
SHQIPERIA

– | –PISCOPIELLO PONTEGGI SRL
Prodhimit Skeja – Manufacturing Scalfolding
ITALY


– | –ROTOGRAN AEBE
Plastic Industry (Barriers-Lids-Tanks)
GREECE

– | –SHEHU & PARTNERS SH.P.K.
Ligji, Infrastructura
SHQIPERIA

– | –SKILL GROUP
Products and systems for air conditioning, heating and control in civil and industrial applications.
ITALY

– | –STYROPAN
Insulation and decorative products of expanded and extruded polystyrene (EPS & XPS)
GREECE

– | –FIRESTOP d.o.o. = Partner of svt Brandschutz Vertriebsges. mbH International
Mbrojtje Pasive nga Zjarri – Passive fire protection
KOSOVA

– | –TEKNIK SOLAR KOSOVA SH.P.K
Tregton dhe monton Panele Solare, Invertor dhe bateri për prodhim te energjisë nga dielli.
KOSOVA

– | –TIKTAS S.A.
Manufacturer of Insulating & Packaging Materials
GREECE

– | –TRADELEK IMPIANTI SH.P.K.
Energji te Rinovueshme
SHQIPERIA

– | –UNITED COLORS SH.P.K.
Professional Paints
SHQIPERIA

– | –«BASILE ALBANIA» Sh.p.k.
Tregetim Pirunesh
SHQIPERIA

– | –THERMAL TECHNOLOGY
Sisteme Ngrohje me fibra carbo
SHQIPERIA
– | –BALSAN LTD
Μoquette
GREECE