• FORMULAR KOMUNIKIMI

  Për dërgimin e listës së çmimeve, plotësoni më poshtë të dhënat tuaja. Një përfaqësuesi jonë do të kontaktoj me ju, sa më shpejt e mundur.
  Ose kontaktoni Tel. +355693338330

  Emër Mbiemër (* e domosdoshme)

  Telefoni (* e domosdoshme)

  Email (* e domosdoshme)

  Interesohem si:    EKSPOZUES     VIZITOR    

  Mesazhi:

  Plotësimi i formularit NUK është e detyrueshme në asnjë lloj mënyre.Të dhënat tuaja NUK janë të disponueshme për persona të tretë.

EKSPOZIME

ΤË REJA

PAJISJE PËR RESTORANTE, KAFE & PAJISJE PËR HOTELE

 • Pajisje për Hotele
 • Sallone
 • Makineri & Pajisje për Restorante (Foodservice)
 • Pajisje Tavoline

 

MATERIALE NDËRTIMI

 • Beton
 • Produkte prej Çimentoje
 • Materiale të Ngurta / Mortar
 • Sisteme dhe Aplikacione Ndërtimi të Thatë
 • Kimikatet / Aditivë / Përmirësues
 • Çelik për Armaturë
 • Guna / Kraharor Kundër Tërmetit / Rrjeta
 • Materiale Ndërtimi
 • Tulla / Tjegulla
 • Hidroizolime me lesh-guri
 • Suva me ngjyrë
 • Bojra / Llaqe
 • Llaqe / Ngjyra të thata
 • Materiale Riparimi / Ngjitëse
 • Çati
 • Armatura / Profile / Skela
 • Industria Çimentos
 • Uzina Çeliku
 • Makineri Ndërtimi

 

MATERIALE IZOLUESE

 • Materiale Izoluese / Hidroizoluese
 • Materiale Izolimi Zhurme / Barriera zhurme
 • Sisteme Izolimi të Brendshme Termik e
 • Veshje Ndërtimesh
 • Çati Metalike

 

PARAFABRIKATA

 • Shtëpi të parafabrikuara
 • Ndërtim Bioklimatik
 • Ndërtime Komposite
 • Banesa prej Druri
 • Shtëpi Energjike
 • Ndërtim Ekologjik
 • Aplikacione të Renda të Parafabrikuara me Beton të Armuar
 • Metal /Godina Industriale / Depo
 • Panele Izolimi Termik
 • Patios / Hapësirë Kornize
 • Sisteme Parkingu / Hangar
 • Makineri Prerje & Përpunimi të Metaleve
 • Sisteme Lëvizëse Strehimi (Strehimore,tipi Trochovilles, Kapelë)

 

NDËRTIME DRURI

 • Banesa prej Druri / tipi Bungalows
 • Materiale Ndërtimore Druri (Shkallë, Parke etj)
 • Çati Druri
 • Korniza / Dyer / Dritare
 • Kuzhina / Dollap
 • Sipërfaqe Dekorative
 • Ndërtime të Veçanta Druri
 • Lëndë Drusore për Ndërtim

 

DYSHEME & VESHJE MURI

 • Mermer / Granit
 • Pllaka – Gurë Natyralë dhe Artificialë
 • Pllaka Dyshemeje – Muri / Cotto
 • Parket / Veshje
 • Dysheme Laminati
 • Dysheme Melamine
 • Dysheme të stampuara
 • Orthomarmarosis
 • Dysheme Industriale
 • Lëndinë Natyrore dhe Artificiale
 • Tapet

 

DEKORIM

 • Çati
 • Sisteme mbrojtje nga drita / Tenda
 • Tjegulla / Tarraca
 • Materiale Dekorative
 • Bojra / Stile
 • Ndërtime prej Gipsi
 • Tavane të Varur
 • Ndërtime ΙΝΟΧ
 • Stile / Materiale
 • Shkallë
 • Mozaikë
 • Oxhaqe / BBQ
 • Perde xhami / Tulla xhami / Xham i ngjyrosur
 • Kangjella Alumini / Hekuri
 • Skulptura
 • Pishina /Mobilje Kopshti / Bamboo
 • Ndriçim Arkitektonik
 • Zbatime Skulpturore Mermeri
 • Studim /Arkitektonikë / Ndërtim Obori
 • Lëndinë Natyrore dhe Artificiale

 

DEKORIM I BRENDSHËM

 • Studime Konfigurimi të Ambjenteve të Brendshëm
 • Dysheme, Dyer, Doreza
 • Tabela xhami
 • Dekorime prej Gipsi
 • Ndriçim, Abazhurë
 • Mobilje Banesash
 • Copë Mobilimi, Perde, Lino
 • Qelim, Qilima
 • Letër Muri

 

DRITARE / PROFIL ALUMINI

 • Korniza Alumini
 • Dyer dhe Dritare Sigurie
 • Sisteme Mbrojtje nga Djelli / Grila
 • Rula dhe Rrjeta kundër Insekteve
 • Ndërtime Alumini / Ndarëse
 • Veshje Godinash
 • Pajisje / Mekanizma

 

KUZHINË / BANJO

 • Mobilje Kuzhine
 • Mobilje Banje
 • Hidrosanitare
 • Sauna – SPA
 • Aksesor për Banjo
 • Kabina Jacuzzi

 

PAJISJE / AUTOMATIZIME

 • Ashensor
 • Dyer garazhi / Platforma
 • Shkallë Lëvizëse
 • Sisteme Qendrore Pastrimi
 • Pajisje Elektrike
 • Automatizime / Remote
 • Pajisje Mekanologjike
 • Ndriçimi
 • Sisteme Sigurie / Alarme

 

TEKNOLOGJIA

 • Program Teknik
 • Makineri dhe Pajisje Matje
 • Pajisje Kontrolli Cilësor
 • Metalurgji
 • Shkrirje
 • Pajisje Metalike
 • Pajisje Hidraulike
 • Analizator
 • Pajisje Industriale dhe Aparatura
 • Automatizimi dhe Robotikë
 • Pajisje Elektronike dhe Elektrike
 • Plastike & Industri Kimike
 • Prodhues – Industri
 • Ndërtues
 • Telekomunikacionet

 

BURIME TË RINOVUESHME TË ENERGJISË

 • Energji e Erës
 • Gjenerator Ere
 • Fuqi Hidroelektrike
 • Energji Diellore
 • Sisteme Alternative të Energjisë
 • Sisteme Energjike Diellore
 • Sisteme Diellore Fotovoltaike
 • Projektimi Bioklimatik
 • Sisteme Pasive Diellore
 • Fotovoltaike
 • Ftohje & Ngrohje nga BRE
 • Inverter
 • Biomasa
 • Biogaz
 • Energji Gjeotermike
 • Pilulë
 • Biokarburant
 • Burime Alternative të Energjisë
 • Lëndë Djegëse alternative
 • Hidrogjen
 • Rikuperim Energjie
 • Konvertim Energjie

 

BURIME KONVENCIONALE TË ENERGJISË

 • Nafte
 • Gaz Natyror
 • Impiante Gazi Natyror
 • Aparatura Gazi Natyror
 • Tuba Gazi Natyror
 • Kaldaja gazi
 • Djegës gazi natyror

 

PAISJE ENERGJITIKE

 • Sisteme Aspririmi – Kondicionimi – Ngrohjeje
 • Ngrohje – Ftohje – Ventilim
 • Tuba ajri
 • Perde Ajri
 • Pompa të Nxehtit
 • Automatizimi i Ngrohjes Qendrore & Të Ajrit të Kondicionuar
 • Alternues Ngrohje
 • Trupa Termike / Radiator
 • Boljer Dushi
 • Depozita ngrohje
 • Kaldaja
 • Pajisje Kondicionimi & Aparatura
 • Qarkullues Uji
 • Kaldaja Ngrohje Qendrore
 • Aparatura & Pajisje Ventilimi
 • Aparatura & Pajisje Pastrimi të Ajrit
 • Aparatura Ftohëse
 • Tuba Ngrohje Qendrore & Komponent
 • Ngrohje Dyshemeje
 • Komponent njësive ngrohëse
 • Matës kalorish
 • Oxhaqe
 • Veshje / Mekanizma për oxhaqe
 • Vatra oxhaqesh
 • Jonizues
 • Radiator

 

TEKNOLOGJI EKOLOGJIKE

 • Kursim i Energjisë
 • Përpunimi i Ujit dhe Kanalizimeve
 • Menaxhimi i Integruar i Mbeturinave
 • Koleksionimi & Transporti i Mbeturinave
 • Restaurimi i Mjedisit
 • Teknologji Për Pastrimin e Ajrit
 • Shërbime Ambjentale

 

PROGRAM

 • Programet e Projektimit & Dizajnit