• FORMULAR KOMUNIKIMI

  Për dërgimin e listës së çmimeve, plotësoni më poshtë të dhënat tuaja. Një përfaqësuesi jonë do të kontaktoj me ju, sa më shpejt e mundur.
  Ose kontaktoni Tel. +355693338330

  Emër Mbiemër (* e domosdoshme)

  Telefoni (* e domosdoshme)

  Email (* e domosdoshme)

  Interesohem si:    EKSPOZUES     VIZITOR    

  Mesazhi:

  Plotësimi i formularit NUK është e detyrueshme në asnjë lloj mënyre.Të dhënat tuaja NUK janë të disponueshme për persona të tretë.

Ditët dhe Orari i Hapjes së Panairit:

E PREMTE 7/4 2017
nga 10:00 deri 14:00 dhe nga 17:00 deri 21:00


E SHTUNË 8/4 2017
nga 10:00 deri 14:00 dhe nga 17:00 deri 21:00


E DIEL 9/4 2017
nga 10:00 deri 14:00 dhe nga 17:00 deri 20:00