• FORMULAR KOMUNIKIMI

  Për dërgimin e listës së çmimeve, plotësoni më poshtë të dhënat tuaja. Një përfaqësuesi jonë do të kontaktoj me ju, sa më shpejt e mundur.
  Ose kontaktoni Tel. +355698718426

  Emër Mbiemër (* e domosdoshme)

  Telefoni (* e domosdoshme)

  Email (* e domosdoshme)

  Interesohem si:    EKSPOZUES     VIZITOR    

  Mesazhi:

  Plotësimi i formularit NUK është e detyrueshme në asnjë lloj mënyre.Të dhënat tuaja NUK janë të disponueshme për persona të tretë.
 

girl

Panairi i 5 Nderkombetar NDËRTIME- Panairi i 2 Ndertkombetar KLIMATHERMIKA
15-17 PRILL 2016 – PALLATI I KONGRESEVE

Panairi i 5të Ndërkombëtar Ndërtime Klimathermika që u organizua në Tiranë nga data 15 deri në 17 Prill 2016 në Pallatin e Kongresave, përfundoi me një sukses të madh, duke lënë përshtypjen më të mirë tek ekspozuesit dhe tek profesionistët e shumtë si edhe gjithashtu tek vizitorët të cilët ishin jo vetëm nga Shqipëria, por edhe nga vendet fqinje përreth, si Kosova, Mali i Zi, FYROM.

Panairi në këtë organizim kishte pavione të shumta të mirë-projektuara, të cilat prezantuan një numër të madh produktesh, duke i dhënë një dimension evropian panairit dhe duke rritur mjaft nivelin e tij. Më shumë se 100 marka emrash u prezantuan në veprimtarinë e këtij viti!

Dy ministra vizituan ekspozitën duke pasqyruar interesin e madh të qeverisë shqiptare për Panairin e 5stë Ndërkombëtar Ndërtime – Klimathermika 2016.

Konkretisht, z. Blendi Klosi, Ministri i Mirëqënies Sociale dhe Rinisë, i cili pasi foli me ekspozuesit, përshëndeti duke përgëzuar ekspozuesit dhe organizatorët për organizimin e suksesshëm të panairit të këtij viti.

all

Gjithashtu, z. Edmond Haxhinasto, Ministër i Transportit dhe Infrastrukturës, i cili vizitoi me interes vërtetë të jashtëzakonshëm të gjitha pavionet duke kërkuar informacion të detajuar mbi çështjet e ngrohjes-hidroizolimit por edhe për sistemet e reja të ndërtimit të gjelbër.

Panairi u vizitua gjithashtu edhe nga përfaqësues të tjerë të institucioneve lokale profesionale si edhe nga kryetarë të Dhomave të Tregtisë.

Organizimi i ardhshëm do të realizohet në muajin 7-9 Prill të vitit 2017 dhe ju  presim  të gjithëve!

Website: www.panairindertime.al , www.klimathermika.al
T.: 0698718426

Pallati I Kongreseve, Në ambjentet më të njohura ekspozuese të Tiranës!

IMG_1822 IMG_1825 IMG_1827 IMG_1833 IMG_5762 IMG_5839 IMG_5862 IMG_5980 IMG_6211 IMG_6230 IMG_6291 IMG_6294 IMG_6418 IMG_6645 IMG_6665 IMG_6669 IMG_6728 IMG_6794 IMG_6801 IMG_6808 IMG_7108 IMG_7227 IMG_7297 IMG_20160416_201902 IMG_20160416_202709                balsan1

 

website1
Panairi NDËRTIME 2015 prezanton gamë të plotë produktesh dhe shërbimesh, të cilat përdoren në ndërtimin modern.

KATEGORITË E EKSPOZIMEVE

 • PAJISJE PËR RESTORANTE, KAFE & PAJISJE PËR HOTELE
 • MATERIALE NDËRTIMI
 • MATERIALE IZOLUESE
 • PARAFABRIKATE
 • KONSTRUKSIONE METALIKE
 • NDËRTIME PREJ DRURI
 • DYSHEME & VESHJE MURI
 • DEKOR
 • DEKOR I BRENDSHËM
 • PROFILE ALUMINI
 • KUZHINË / BANJO
 • PAJISJE / AUTOMATIZIMI
 • PRONA
 • BURIME TË RINOVUESHME TË ENERGJISË
 • BURIME KONVENCIONALE TË ENERGJISË
 • PAJISJE ENERGJIE
 • TEKNOLOGJI EKOLOGJIKE
 • PROGRΑΜΙ
 • SISTEME ASPIRIMI-KONDICIONIMI-NGROHJE

MË SHUMË→

website2

VIZITORË

 • KOMPANI TEKNIKE
 • NDËRTUES
 • KOMPANI PRODHIMI BETONI
 • INXHINIERË CIVIL
 • ARKITEKT
 • INXHINIERË MEKANIK
 • TREGTARË MATERIALESH NDËRTIMI
 • KONTRAKTORË
 • INVESTITORË
 • INDIVIDËT
klima-box_dates

NJOFTIM PËR SHTYP 2016 | Post Report | Panairi i 5të Ndërkombëtar Ndërtime Klimathermika 2016
Panairi i 5të Ndërkombëtar Ndërtime Klimathermika që u organizua në Tiranë nga data 15 deri në 17 Prill 2016 në Pallatin e KongresaveNDËRTIME- KLIMATHERMIKA
| 26-28 MARS 2015 – PALLATI I KONGRESEVE

Ιntervista e Εkspozuesve të panairit NDËRTIME 2014

ME PËRKRAHJEN
PANAIRI MBËSHTETET NGA ORGANET PUBLIKE SHQIPTARE

MBËSHTETET NGA ORGANET PUBLIKE SHQIPTARE
• SHOQATA SHQIPTARE E NDËRTUESVE
• SHOQATA SHQIPTARE E ARKITEKTËVE
• SHOQATA SHQIPTARE E INXHINIERËVE KONSULENTË

Ditët dhe Orari i Hapjes së Panairit:

E PREMTE 7/4 2017
nga 10:00 deri 14:00 dhe nga 17:00 deri 21:00


E SHTUNË 8/4 2017
nga 10:00 deri 14:00 dhe nga 17:00 deri 21:00


E DIEL 9/4 2017
nga 10:00 deri 14:00 dhe nga 17:00 deri 20:00